Strandpaviljoen Luctor et Emergo in Camperduin is verkocht, samen met de 46 strandhuisjes voor de verhuur die erbij werden aangeboden door
de familie Bredewout, de huidige eigenaren van het strandpaviljoen. De website van HVAB Horecamakelaardij meldt dat de horecazaak is verkocht, en Kevin Bredewout kan het bevestigen: "Onder voorbehoud is alles rond."

Tanja en haar zoon Kevin Bredewout besloten het bekende strandpaviljoen vorige maand te koop te zetten. Dat was vijf jaar na het onverwachte overlijden van Jeroen Bredewout, de vader van Kevin. Moeder en zoon zetten de onderneming toen voort. Nu heeft Tanja Bredewout aangegeven te willen stoppen, en Kevin ziet het niet zitten de horecazaak in zijn eentje te runnen.

Tegen Duinstreek Centraal vertelt Kevin: "Ik heb gemengde gevoelens. Een familiebedrijf voelt toch anders, je bent ermee opgegroeid. Het zal straks wennen zijn om straks niet meer elke dag het zand tussen je tenen te voelen". Bredewout kan nog niets melden over de nieuwe eigenaar en diens plannen. Maar hij bevestigt dat het voor velen uit de regio straks een bekende naam zal zijn. "Als het straks helemaal rond is, is het aan de nieuwe eigenaar om zich bekend te maken en diens plannen met het strandpaviljoen te ontvouwen."

De overdracht wordt rond oktober verwacht. Bredewout weet nog niet wat hij zelf gaat doen: "Eerst maar eens vakantie vieren." De winter wordt hij vader en gaat zich daarna oriënteren op een nieuwe uitdaging buiten de deur.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl