Marco Barten en Paul van Bodengraven geven vrijdag 3 september een lezing over wandelen op de Griekse eilanden bij PostaanZee, Voorstraat 82A, Egmond aan Zee. De mannen vinden Griekenland een fantastische bestemming om te voet te ontdekken. "De combinatie van uitbundige natuur, een aangenaam klimaat en vriendelijke, gastvrije mensen biedt alle ingrediรซnten voor een heerlijke wandelvakantie."

Toch staat het wandeltoerisme in Griekenland nog in de kinderschoenen. Om Nederlandse vakantiegangers op weg te helpen schreven Marco en Paul inmiddels vijf wandelgidsen voor Griekse eilanden. De gidsen staan bekend om de uitgebreide routebeschrijvingen, kaarten, GPS-tracks en vele fotoโ€™s. Zo helpen zij wandelaars op weg om de eilanden Corfu, Chalkidiki, Samos, Rhodos en Zakynthos te voet te ontdekken. Hun lezing bevat veel fotoโ€™s, verhalen en inspiratie voor iedereen die van Griekenland en/of wandelen houdt.

Inloop vanaf 15:30 uur, de presentatie start om 16:00 uur. De toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via de website bknw.nl/agenda of bij de Klantenservice van de bibliotheek via 072-5156644.
Pin It
Bekeken: 1519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/