Donderdagochtend is de aanhanger van een vrachtwagen-aanhanger combinatie op de N9, tussen Bergen en Schoorldam. Daardoor is de weg de komende uren afgesloten voor verkeer richting Alkmaar. De combinatie was onderweg naar de kermis in Warmenhuizen en gevuld met botsautootjes.

In een flauwe bocht raakten een aantal wielen in de berm waarna de combinatie de vangrail raakte. De correctie die chauffeur daarop probeerde uit te voeren zorgde ervoor dat de aanhanger begon te slingeren. Honderd meter verderop kantelde de aanhanger.

De chauffeur is niet gewond gewond geraakt, de aanhanger en vrachtwagen liepen wel veel schade op. De verkeersongevallenanalyse gaat nader onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Een berger zal de vrachtwagen wegslepen. Verkeer richting Alkmaar wordt omgeleid via Koedijk.
Pin It
Bekeken: 1963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/