Maya Fridman en Manon von Tilzer brengen donderdag 19 augustus hun programma Ten Songs Of Change op het podium van het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. De inspiratie komt uit het oeroude Chinese โ€˜Boek der Veranderingโ€™. In haar cyclus โ€˜Ten Songs of Changeโ€™ ontvouwt zich een caleidoscoop van muziek, gezongen gedichten en live-kalligrafie op basis van de ooit gesignaleerde natuurverschijnselen. Schrijfster Lulu Wang selecteerde de gedichten uit de boeken van de Tang-dynastie. In juli is de CD verschenen met de Ten Songs of Change met het artwork van Loi Che Rakhorst. Er is een concert om 17:00 en om 19:00 uur. Beide optredens worden mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Maya Fridman (Moskou, 1989) is zoals zovele buitenlandse studenten in Nederland gebleven en maakt enorm furore met haar spel en haar hang om van allerlei nieuws te proberen. Veelvuldig zingt ze bij haar spel. Marion von Tilzer komt uit Oostenrijk en ook zij heeft hier haar weg gevonden. De Nederlandse muziekwereld is als een magneet. Von Tilzer componeert met een grote invloed van Indiase muziek en weet die te verweven met westerse invloeden.

Meer informatie en kaarten via kunstgetij.nl. Reserveren vooralsnog uitsluitend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van datum en tijdstip (17:00 of 19:00 u) en of u een stel of twee personen (of meer) uit 1 huishouden vormt. Eventueel kan er ook gebeld worden met 06-50584308. (foto: Brendon Heinst)
Pin It
Bekeken: 1697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/