Armand Hoffman uit Hoorn is de nieuwe hoofdtrainer van Duinrand S. Hij volgt Eric te Paske op, die in mei verraste met het bericht dat hij zou stoppen bij de vierdeklasser uit Schoorl. Hoffman traint deze zomer al het deel van de selectie dat momenteel niet op vakantie is. Gevraagd naar zijn ambitie met deze selectie, antwoordt hij: "Eindigen bij de eerste vier a vijf moet zeker lukken."

Armand Hoffman komt uit Hoorn en is 51 jaar. Voorheen was Hoffman hoofdtrainer bij Strandvogels, RKEDO, FC Medemblik en HSV Sport. Na gesprekken met enkele kandidaten werd met hem overeenstemming bereikt over een eenjarige verbintenis voor het komende seizoen 2021-2022. "Het bestuur heeft alle vertrouwen in een goede samenwerking van de technische staf met de spelersgroep," stelt het bestuur in een verklaring. De spelersselectie heeft inmiddels al kennis gemaakt met de nieuwe trainer.

Te Paske was nog maar met zijn eerste seizoen bezig bij Duinrand S. Hij verraste Duinrand S in mei met een onverwachte aankondiging van zijn vertrek. Volgens hem werd het steeds drukker met zijn werkzaamheden in het bedrijf van zijn broer, waardoor hij te vaak verstek zou moeten laten gaan. Eric te Paske was in die periode ook druk met de opnames van het RTL4-televisieprogramma B&B Vol Liefde, zo blijkt nu. In dat programma zoekt hij de liefde bij een eigenares van een Bed&Breakfast in Oostenrijk. In de laatste afleveringen heeft hij de eerste twee concurrenten al uitgeschakeld. Hij neemt het nu nog op tegen een vierde kandidaat die net als hij het hart wil veroveren van een voormalig stewardess in Oostenrijk.

Voorzitter Paul Ruis van Duinrand S heeft wel gehoord van de deelname van Eric te Paske aan het dagelijkse tv-programma op RTL4, maar volgt het zelf niet. Hij heeft geen reden om te twijfelen aan de reden die Te Paske in mei opgaf voor zijn vertrek: "Ik neem aan dat dat verhaal nog steeds klopt."
Pin It