Het ziet ernaar uit dat de traditionele Abdijmarkt na een jaar coronaverlet dit jaar kan doorgaan op zaterdag 28 augustus. De organisatoren zoeken nog vrijwilligers die willen meewerken als standbouwers, horecapersoneel, BHV-ers, gastheren en -vrouwen en vooral flexibel inzetbare en enthousiaste mensen.

Tijdens de Abdijmarkt presenteert de abdijgemeenschap zich in al haar facetten samen met veel contacten en maatschappelijk bevriende relaties, belangstellenden, dorpsgenoten en vrienden van de abdij. Een aantal geplande kramen zijn:
– boekenstal met antiquarische boeken uit de abdij en afgeprijsde boeken uit de winkel.
– stand met brocante (religieuze voorwerpen en beelden)
– kaarsen dompelen voor de kinderen
– diverse kunstenaars met hun werk
– de tuinploeg presenteert zich
– de pomologische vereniging en huisimker bieden hun producten aan
– diverse Egmondse kerken en kloosters, PKN, OK en RK, laten zien waar ze voor staan.

Verder zijn er rondleidingen, een schilderijenexpositie in de Benedictushof van Huug Zentveld. De winkel en museum zijn geopend. Alles wordt volgens de geldende coronarichtlijnen ingericht.

Wie wil helpen, kan een mailtje sturen aan de projectleider van de Abdijmarkt, Annemiek Schouten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch is zij te bereiken op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 uur en 16:00 uur op 072-5062786.
Pin It
Bekeken: 1457x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/