Veel mensen woonden maandag de uitvaart bij van horecaondernemer Lukas Broekmeulen. Bij zijn restaurant De Bourgondiër aan de Appelhaven in Hoorn verzamelden zich enkele tientallen mensen die afscheid kwamen nemen. Dit jaar waren hij en zijn vrouw ook een horecazaak begonnen met dezelfde naam aan de Boulevard in Egmond aan Zee.

Broekmeulen kwam vorige week zaterdag om het leven bij een frontale botsing met een andere auto op de N247 bij Middelie. Zijn vrouw en twee kinderen raakten bij de ongeval gewond. Een 34-jarige vrouw uit Volendam in de andere auto overleefde de frontale aanrijding ook niet.

Bij het restaurant in Hoorn werd een erehaag gevormd. Onderweg stonden honderden mensen aan beide kanten van de weg en er werd geapplaudisseerd.
Nadat de rouwauto even had stilgestaan bij het restaurant is de stoet verder gegaan. De toekomst van beide restaurants is ongewis.
Pin It
Bekeken: 2002x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/