Komende zondag is een kunstmarkt op de C.F. Zeilerboulevard in Bergen aan Zee. Een evenementenvergunning is verleend en het coronaplan goedgekeurd door de gemeente. Mogelijk volgt er later deze zomer nog een tweede editie.

Kunstenaars komen uit het hele land, maar ook lokale artiesten zijn present. Er worden vele soorten kunst vertoond, van schilderen tot keramiek, van glas tot vilt. Kortom voor ieders smaak is iets te bewonderen. Veel werk is in de laatste maanden gemaakt, waardoor de creatieve impact van het corona-virus wordt getoond.

Kunstenaars staan zelf bij hun eigen kraam zodat discussies kunnen ontstaan tussen kunstenaar en publiek. Ook demonstreren diverse makers artistieke technieken en vaardigheden. De markten zijn van 11:00 tot 17:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/