Een voorzichtige jubelstemming in het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar. Dinsdagochtend waren er voor het eerst in ruim vijftien maanden nul coronapatiënten. Er ligt ook niemand 'verdacht' van corona. De twee bedden op de intensive care en de vijf op de verpleegafdeling zijn allemaal leeg, meldt het NHD.

Op 16 maart 2020 werd de allereerste covid-patiënt binnengebracht. De medewerkers konden toen nog niet voorzien dat ze het zó druk gingen krijgen, en dat het zo lang ging duren. Toen de laatste coronapatiënt uit het ziekenhuis weg kon, werd dat hier en daar gevierd met een gebakje.

De medewerkers hopen dan ook dat er geen nieuwe coronapatiënten meer hoeven worden opgenomen. De totaal zeven bedden blijven nog wel enige tijd beschikbaar, voor het geval dat.
Pin It
Bekeken: 2509x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/