De Lichtjesavond in Bergen kan dit jaar doorgaan. Door de versoepeling van de coronamaatregelen denkt De Bewonersvereniging Bergen Centrum het traditionele evenement op 4 augustus te kunnen organiseren, samen met de horeca- en winkeleigenaren. Alle inwoners worden opgeroepen om de eigen tuin te versieren met licht. De supermarkten hebben al beloofd extra waxinelichtjes in de schappen te hebben.

De lichtjesavond concentreert zich in het gebied dat is ingesloten door Karel de Grotelaan, Middenpad, st Antoniusstraat’ Molenstraat/ Beemsterlaan, Jan Jacob laan Spaanschepad, Maasdammerlaan, Renbaanlaan (via Merelhof), van Reenenpark, Vijverlaan, Breelaan tot Russenweg, Jan Oldenburglaan en Plein.

Om 21.30 uur wordt door burgemeester Peter Rehwinkel de Lichtjesavond officieel geopend. Dan wordt aan de inwoners gevraagd de lichtjes aan te steken. De burgemeester verkent daarna het lichtjesgebied en doet in ieder geval ook Museum Kranenburgh aan.

Bij Museum Kranenburgh is van 20.30 tot 21.00 uur en van 21.15 tot 21.45 uur een tuinconcert verzorgd door International Holland Music Sessions. Op het terrein van de Ruïnekerk speelt tussen 21.00 en 22.00 uur de Bergense Harmonie. Daarnaast blijven de deelnemende winkels tot 23:00 uur open en de horecaterrassen blijven open tot 24.00 uur.


Pin It
Bekeken: 1619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/