Egmonder loopt tegen de lamp, na diefstal complete interieur bij werkgever

De politie heeft zaterdag in de namiddag een 42-jarige man uit Egmond aan Zee aangehouden vanwege verduistering of heling. Daarbij is zijn complete interieur in beslag genomen, meldt agent Emiel Nota via sociale media."Letterlijk alles in de woning hebben we in beslag genomen en is direct vervoerd naar een opslag met twee vrachtwagens."

De man wordt ervan verdacht de meubels en spullen bij zijn werkgever uit het magazijn te hebben verduisterd. In wat voor bedrijf de man werkt vermeldt Nota niet, vermoedelijk gaat het om een winkel of groothandel in interieurartikelen. Zijn ontslag zal vast niet lang op zich laten wachten.

De verdachte is verhoord en ingesloten. Agent Nota had enkele uren nodig voor de schriftelijke afhandeling. De recherche gaat verder met het onderzoek. (foto: Instagram / milieuagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1492x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/