Maandag geeft de gemeente Bergen een toelichting op de plannen om herontwikkeling van de Rabobank locatie aan de Heereweg. Kennemer Wonen en de gemeente Bergen zijn overeen gekomen dat hier sociale woningbouw kan komen. Inwoners kunnen in een online inspraakbijeenkomst hun mening geven over drie verschillende ontwerpen, waar omwonenden en andere geïnteresseerden over kunnen meedenken.

De Rabobanklocatie werd in 2009 gekocht door de gemeente Bergen voor  900.000 euro om er woningen te bouwen. Twaalf jaar later moet die woningbouw nog steeds van start gaan. Een woordvoerder was vrijdag niet bereikbaar om toe te lichten waar de traagheid aan te wijten is.

Op de site ikdenkmeeoverbergen.nl zijn weinig verschillen te ontdekken tussen de artist impressions van de drie varianten. Volgens de toelichting zijn er wel verschillen. Bij het eerste ontwerp bestaan de beide woonblokken aan de voor- en achterzijde uit grote appartementen. Bij het tweede ontwerp bestaat het woonblok aan de voorzijde uit grote appartementen. Aan de achterzijde zijn dan acht kleinere woningen en voor de rest grote appartementen. Het laatste ontwerp toont een woonblok met grote appartementen. De helft van de voorzijde bestaat uit kleinere woningen, de andere helft uit de grote appartementen.

Inwoners van Schoorl mogen nu meedenken welke van de drie het uiteindelijk gaat worden. Omwonenden hebben hier inmiddels een brief over gekregen, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom met hun opvatting. Het college neemt uiteindelijk een besluit over het definitieve ontwerp.

De toelichting van maandagavond is om 20.00 via Microsoft Teams. Aanmelden is nodig via ikdenkmeeoverbergen.nl
Pin It
Bekeken: 1925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/