De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie bevragen we onze bevlogen gasten wat zij hiervan vinden.

Onze gast is Jan Gunneweg, ontwerper en meubelmaker in hart en nieren. Unieke ontwerpen maken die mens en natuur dichter bij elkaar brengen is het liefste dat hij doet. Met aandacht en liefde aan een project werken, op een transparante manier, waar iedereen een goed gevoel van krijgt. En zo zou hij willen dat ook mensen met elkaar omgaan. Vraag hem naar onderwijs en hij geeft haast een filosofische beschouwing. Een pareltje!

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.
Pin It
Bekeken: 2496x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/