De politie heeft in de duinstreek een drukke woensdag gehad. Er waren verkeerscontroles in Schoorl, Bergen en Egmond en aan de kust is opgetreden tegen verschillende vormen van overlast. Ook zijn met de boswachter van Staatsbosbeheer toezicht en controles uitgevoerd in de duinen, en is nog tevergeefs gezocht naar een schennispleger.

Meerdere brom- en snorfietsers zijn bekeurd omdat hun voertuigen te snel konden rijden. Zij mochten hun weg lopend vervolgen. Ook een motorrijder mocht niet verder, omdat hij zijn decibelkiller had gedemonteerd. Verder is er bekeurd omdat geparkeerde scooters de strandopgangen blokkeerden en voor nog een aantal andere overtredingen.

In het duingebied was nog een melding van een schennispleger, maar de man werd niet gevonden. In Bergen aan Zee is opgetreden tegen de overlast van jongeren in samenwerking met door de gemeente ingehuurde beveiliging.

In het kader van European Focus Day kreeg iedereen bij controle een inbraakpreventiefolders.
Pin It
Bekeken: 1634x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/