00:00
55
00:00
Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Ger Welbers is directeur Alkmaar Marketing en Stichting Hart van Noord-Holland. Ger werd geboren in Venlo, en raakte daarna verzeild in Amsterdam. Vanwege zijn baan bij het Noord-Hollands Dagblad verhuisde hij naar Tuitjeshoorn, om meer verbonden te zijn met de regio. Zijn CV laat een mooie reeks mediabedrijven zien. Het Noord-Hollands dagblad, BNR nieuwsradio en AT 5 hebben hem veel gebracht en van de wereld laten zien. Ger is een echt mensenmens. Zorg dat je een team om je heen verzamelt waarbij iedereen in zijn kracht staat en waar je een klik mee hebt. Dan maak je elkaar sterker en kun je alles aan.

Zijn levensmotto: Leef!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 06:00 uur en 18:00 uur.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl