Een arrestatieteam heeft dinsdag twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident in Bergen aan Zee. Het gaat om mannen van 29 en 42 jaar uit de Gelderse plaatsen ‘s Heerenberg en Aalten. Er vonden op meerdere plekken doorzoekingen plaats, waarbij onder meer een auto in beslag is genomen.

Op 16 februari werden de bewoners van Bergen aan Zee opgeschrikt door een schietpartij, waarbij een 45-jarige Colombiaan om het leven kwam. In de periode erna zijn in Amsterdam en in Spanje bij elkaar elf verdachten aangehouden. Twee daarvan werden al snel niet meer verdacht. De andere negen zitten nog vast, waarvan drie in verband met de moord. De andere worden daar niet meer van verdacht, maar zitten nog wel vast vanwege vuurwapenbezit en witwassen.

De twee recent aangehouden verdachten worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Vanwege het lopende onderzoek wordt verder geen informatie over het tweetal gedeeld.
Pin It
Bekeken: 1581x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/