Door de versoepeling van de coronaregels is het aantal mensen met een WW-uitkering in april aanzienlijk gedaald. Regio Alkmaar bleef wat achter op het landelijke gemiddelde van 5,6 procent, maar daarbij moet worden gezegd dat het percentage WW'ers op de beroepsbevolking in onze regio lager is dan in de rest van het land.

Binnen de regio zag gemeente Alkmaar met 5,5 procent de grootste daling van het aantal  WW'ers, op de voet gevolgd door Bergen met 5,4 procent. Heerhugowaard en Langedijk zagen afnames van 3,7 en 3,2 procent. Het percentage WW'ers op de beroepsbevolking is landelijk 2,9 procent. Alkmaar zit precies op hetzelfde niveau, de drie andere gemeenten zitten tussen de 2,2 en 2,6 procent.

In vrijwel iedere sector in Noord-Holland Noord daalde het aantal WW'ers in april. Wat betreft de grote en middelgrote sectoren waren de grootste afnames te zien in de horeca & catering, uitzendwerk en de commerciële dienstverlening.
Pin It
Bekeken: 2180x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/