De politie waarschuwt dat er de afgelopen tijd meer fietsen gestolen worden, vooral rondom de stations. De politie vraagt om alert te zijn en 112 te bellen wanneer dit gebeurt, en verzoekt gedupeerden om aangifte te doen. Dit kan eenvoudig via politie.nl.

Veel mensen zijn sceptisch over het doen van aangifte van fietsdiefstal "omdat er toch niets mee gedaan wordt". Toch komt het regelmatig voor dat er fietsen in beslag worden genomen bij aanhoudingen. Bovendien worden gestolen nog wel eens gedumpt, waarna ze worden verwijderd door de gemeente en daarna nog enige tijd op te halen zijn bij de opslag.

Het doen van aangifte kan meer resultaat opleveren wanneer vooraf foto's van de fiets zijn gemaakt en gegevens zijn vastgelegd. Denk aan het framenummer, merk, type, kleur en bijzonderheden zoals een bagagerekje voorop.
Pin It
Bekeken: 2098x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/