De reddingboot van de KNRM en de vrijwilligers van de Reddingsbrigade Egmond kwamen zondag twee keer in actie voor mensen die in zee in de problemen zouden zijn geraakt.

De eerste oproep was zondagmiddag voor een kitesurfer in de problemen voor de Egmondse kust. Daarvoor ging de Adriaan Hendrik te water en een waterscooter. Bij aankomst van de waterscooter bleek de surfer zichzelf al te hebben gered en geen assistentie nodig te hebben.

De reddingboot Adriaan Hendrik moest zondagavond opnieuw te water voor een melding over een zwemmer in nood voor de Egmondse kust. Iets voor 22:00 uur belde een strandganger 112, omdat hij een zwemmer had gezien die armgebaren maakte. De KNRM en de reddingsbrigade gingen op zoek, maar vonden niemand. Het hielp niet dat het zicht slecht is door hevige regenbuien met onweer. Er werden wel twee zwemmers aangetroffen die niet in nood waren, maar de zwemmer in nood was nergens te bekennen.

In het boothuis zochten politie en reddingswerkers naar aanknopingspunten voor de zoektocht. Uiteindelijk was op webcambeelden van de strandopgang te zien dat de bewuste zwemmer het strand al had verlaten. Daarop werd de zoektocht afgebroken en konden de hulpverleners weer naar huis.
Pin It
Bekeken: 1388x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/