Het Mantelzorgcentrum is op zoek naar respijthulpen in regio Alkmaar. Respijthulpen nemen tijdelijk de zorgtaken van de mantelzorger over, zodat die even kunnen bijtanken. Wie zich vier uur per maand of meer kan inzetten is welkom. Het Mantelzorgcentrum bestrijkt in deze regio gemeenten Alkmaar, Bergen en Heiloo.

Respijthulp is misbaar voor mantelzorgers om het vol te kunnen houden. De vervanging kan voor een dag of nacht zijn, maar ook 24 uur of meer omvatten. Eventuele professionele zorg en ondersteuning gaat tijdens de opvang gewoon door. Respijthulp gebeurt op basis van een vrijwilligersvergoeding.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Marianne Weel, casemanager respijtzorg, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-18371051.
Pin It
Bekeken: 1622x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/