Het beachsport- en muziekfestival Hargen Sail schuift nog een keer een jaar door. „Het zit er gewoon nog niet in”, zegt Mark van Ierssel, voorzitter van de organiserende stichting. Net als vorig jaar is besloten het evenement op te schuiven, ditmaal naar 1,2 en 3 juli 2022.

Volgens Van Ierssel heeft de organisatie een zeer sociaal, maar totaal geen economisch belang. "Sterker nog, we zien graag de ondernemers die Hargen Sail elk jaar financieel steunen eerst zelf overeind blijven, voordat wij ze om hun jaarlijkse bijdrage durven vragen. We willen ook geen test-evenement zijn.”

“Natuurlijk was de hoop gevestigd op een heropening van de samenleving rond de zomer van dit jaar” vervolgt Mark. “Hargen Sail is traditioneel aan het begin van juli, daar willen we niet van afwijken. De pandemie is er ook dan nog, het is te vroeg voor een gezond en goed feest. We kunnen pas terugkomen op het strand als teamsporten, sportwedstrijden en een dampende feesttent zonder anderhalve meter afstand weer mogelijk zijn. We kijken uit naar volgend jaar, om iedereen weer onbezorgd te kunnen laten genieten van een geweldig feest- en sportevenement op het strand van Hargen.”
Pin It
Bekeken: 1519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/