Politie Heerhugowaard waarschuwt dat er de laatste tijd weer diefstallen uit verkoopstalletjes langs de weg worden gepleegd. . De politie doet onderzoek en vraagt eventuele getuigen om zich te melden. Daarnaast worden gedupeerden die nog geen aangifte hebben gedaan gevraagd om dit alsnog te doen. Wie meer weet of zelf slachtoffer is wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Heerhugowaard via 0900-8844.

Vorig najaar was het ook meermalen raak in de regio. Uiteindelijk werd een 41-jarige man uit Alkmaar aangehouden door een agent buiten dienst, nadat hij stalletjes had geplunderd in 't Zand en Schagerbrug. Hij werd ook verdacht van diefstallen uit stalletjes in Egmond, Warmenhuizen, Slootdorp, Heerhugowaard, Heiloo, Heemskerk en Castricum.
Pin It
Bekeken: 2005x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/