Drie mannen zijn zaterdagochtend rond 00:30 uur aangehouden door een arrestatieteam van de politie in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De politie wilde zaterdagochtend nog niet meer zeggen dan dat de mannen zijn aangehouden in het kader van een lopend onderzoek. Later op de dag werd bekend dat de mannen meerdere steek - en slagwapens in hun kamer hadden

De politie werd gealarmeerd door het hotelpersoneel. De drie mannen, Zaandammers van 41, 42 en 52 jaar, vertoonden agressief gedrag naar het personeel en gasten. Een hotelmedewerker wilde met het drietal in gesprek maar toen hij de kamer binnenstapte, zag hij de wapens. Hij vertrok meteen en schakelde de politie in.

Omdat er meerdere wapens in de hotelkamer lagen, werd het Arrestatieteam ingeschakeld. Het trio werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De lokale politie was met zes politievoertuigen aanwezig en er stond een ambulance paraat. Bij de actie van het arrestatieteam ging ook een hond naar binnen.

Een van de arrestanten werd tijdens zijn vervoer naar het politiebureau begeleid door een lid van het arrestatieteam. De drie aangehouden mannen worden momenteel verhoord.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl