De politie heeft maandagochtend een dwarse hondeneigenaar in Bergen beboet, nadat zijn hond onaangelijnd de Van Blaaderenweg over schoot. Weggebruikers moesten flink in de remmen om niet op de hond of elkaar te botsen. Een daarvan was nou net een politieagent. "Het is dat ik alert was en rustig reed", Instagramt Emiel Nota.

De viervoeter was de weg over gerend naar een andere hond. Over de oversteekplaats, maar toch. Het baasje had er wellicht vanaf kunnen komen met een waarschuwing, maar Nota kon zijn houding niet waarderen. De man zag het probleem niet echt, het hoorde er volgens hem bij. Daarop kreeg hij een boete van 100 euro en een preek over de gevaren van het los laten lopen van honden, waar dit niet is toegestaan. (foto: Instagram / milieuagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1574x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/