Duinstreek Centraal
00:00
55
00:00


Camping Buitenduin gaat een goed kampeerseizoen tegemoet. In het boekingsprogramma van beheerderspaar Arjan Kroon en Ingrid van Vierzen zijn nog maar een paar witte, lege vlekken te zien. "Juni zit zo goed als vol, en voller dan vol kan niet."

Kampeerterrein Buitenduin is een van de oudste campings van Nederland met in totaal 75 plaatsen, met huisjes voor vaste gasten en seizoens- en toeristische plekken voor kampeerders. Het terrein ligt naast het Nollenbos en korenmolen Kijkduin is de buurman. Sinds 2012 runt Arjan Kroon (54) het familiebedrijf. "Het is wel weer fijn om de mensen te zien komen", zegt hij op de eerste dag dat ze weer open zijn. "Allemaal blije gezichten."

Het toiletgebouw is tijdens de wintermaanden door Arjan flink onder handen genomen en helemaal 'coronaproof' gemaakt. "De deuren gaan automatisch open, de kranen reageren op een sensor. Mensen hoeven dan zo min mogelijk aan te raken", vertelt hij trots tegen mediapartner NH Nieuws.

Zijn partner Ingrid van Vierzen (53) laat in de receptie de boekingskalender zien op de computer. "In juni hebben we enkel nog een nachtje hier en daar. Maar met Pasen hebben we nog wel wat ruimte. Je zou soms willen dat de camping twee keer zo groot was."

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl