Marathonloopster Jill Holterman uit Egmond aan den Hoef kan door de steun van de lokale sponsors Tervoort Egmond, Kleverlaan, FDS Signmakers en NXT (het duurzame mobiliteitsconcept van GP Groot) voortaan duurzaam naar haar trainingen en wedstrijden rijden in een 100% elektrische Renault Zoë.

Jill droomt van deelname aan de Olympische Spelen in Parijs in 2024 en om dit ook waar te maken, heeft ze in 2019 het rigoureuze besluit genomen om haar baan als advocate op te zeggen en zich volledig op de sport te richten.

Begin 2020 kwalificeerde ze zich voor het Europees Kampioenschap op de halve marathon. Vanwege de COVID-pandemie werd deze afgelast. Toen vervolgens de Olympische Spelen van Tokio werden uitgesteld, heeft Jill besloten eerder te debuteren op de marathon en liep ze in Valencia afgelopen december een tijd van 2:34’52.

Door haar debuutresultaat op de marathon in Valencia, krijgt Jill de kans om deel te nemen aan een speciaal ingelaste marathon in Hamburg op 11 april. Hierbij zal Jill een ultieme poging doen zich al eerder dan Parijs te plaatsen voor de Olympische Spelen, namelijk die van Tokio in 2021. De sponsors Bouwbedrijf Tervoort Egmond, Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen, FDS Signmakers uit
Warmenhuizen en NXT (het duurzame mobiliteitsconcept van GP Groot) brengen haar nu dichter bij het vervullen van haar Olympische droom.

Cor Tervoort: “We hebben respect voor de passie en inzet van Jill en de opofferingen die ze doet om haar doel te bereiken. We hebben daarom met Jill overlegd hoe we ons steentje aan haar route bij kunnen dragen.” Sinds kort rijdt Jill daardoor rond in een 100% elektrische Renault Zoë van Kleverlaan Lease. Voor het laden kan Jill terecht bij Tervoort Egmond, zo’n 300 meter vanaf haar woning, waar zonnepanelen op het bedrijfspand van Tervoort duurzame stroom produceren. De overige duurzame stroom kan Jill in heel Europa laden met de laadpas van NXT, het onderdeel van GP Groot dat zich richt op duurzame mobiliteit. FDS Signmakers zorgde voor de passende uitstraling van de auto en Kleverlaan verzorgt voortaan het onderhoud.

Meer op jillholterman.nl (foto: Cor Mooij)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl