De zes Colombiaanse verdachten die zijn aangehouden in het onderzoek naar de schietpartij in Bergen aan Zee mogen nog zeker veertien dagen worden vastgehouden. Dat besliste de rechter-commissaris donderdag. De drie mannen en drie vrouwen van 29 tot en met 53 jaar oud worden niet alleen verdacht van de dodelijke schietpartij op 16 februari en van wapenbezit, maar ook van witwaspraktijken.

Binnen twee weken wordt opnieuw gekeken of de drie mannen en vrouwen nog langer vast moeten blijven zitten. Ze werden vorige week donderdag aangehouden in een hotel in Amsterdam.

Welke rol ze precies speelden bij de schietpartij van vorige week dinsdag is nog niet duidelijk. Op 16 februari klonken er in de middag schoten op de parkeerplaats aan het Van der Wijckplein in Bergen aan Zee. Later bleek een 45-jarige man uit Colombia te zijn neergeschoten. Een witte Mercedes met buitenlandse kentekenplaten ging er op hoge snelheid vandoor.  Later werd deze vluchtauto aangetroffen in Egmond aan den Hoef.

Na het schietincident hebben twee mensen het zwaargewonde slachtoffer haastig op de achterkant van een auto gelegd en zijn met hem weggereden. Deze auto werd op de Stationsstraat in Bergen klemgereden door de politie, maar deze personen zijn niet aangehouden. Het slachtoffer werd ter plekke nog gereanimeerd, maar de man overleed hier op straat. Tientallen mensen waren getuige van de heftige gebeurtenis.
Pin It
Bekeken: 1627x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/