De gemeenteraad van Bergen stelde dinsdagavond in De Blinkerd in Schoorl de profielschets voor de nieuwe burgemeester officieel vast. De profielschets werd daarna door raadslid Marcel Halff overhandigd aan commissaris van de Koning Arthur van Dijk.

De raad kreeg de complimenten van Van Dijk voor de profielschets. "Wat mij vooral opviel is de manier waarop de bewoners zijn betrokken. Niet door multiplechoice-vragen, maar door open vragen te stellen. Misschien levert dat geen duizenden reacties op, maar wel reacties van inwoners die er echt even voor zijn gaan zitten."

27 inwoners en organisaties hadden in de eerste ronde hun ideeën gedeeld over de kwaliteiten van de nieuwe burgemeester. Na de bekendmaking van de conceptversie kwamen daar nog zeven reacties bij.

De vertrouwenscommissie die de selectie moet maken, bestaat uit de fractievoorzitters van alle partijen binnen de raad. De voordracht van de nieuwe burgemeester is volgens planning op 29 juni.
Pin It
Bekeken: 1458x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/