Munckhof Taxi gaat de komende twee jaar het wmo-vervoer verzorgen voor de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest. Dat gebeurt onder de naam Regiotaxi Noord-Kennemerland. De vervoerder kwam als beste van de acht kandidaten uit de bus bij de aanbesteding het samenwerkingsverband Regio Alkmaar en omstreken. De prijs woog voor 40 procent mee, de kwaliteit voor 60 procent.

Het contract met Connexxion loopt af op 31 maart en kon niet meer verlengd worden. Op 1 april neemt Munckhof uit Zaandam het over. Tot de doelgroep behoren zowel mensen die kunnen lopen, als klanten die aangewezen zijn op een rolstoel of scootmobiel. Reizigers krijgen jaarlijks een maximum aantal kilometers tot hun beschikking.

Regiotaxi Noord-Kennemerland is alleen voor reizigers met een vervoerpas die beschikken over een indicatie van een van de gemeenten en hun eventuele begeleiders. Het taxivervoer gaat van deur-tot-deur of van deur-tot-halte en vice versa. Ritten beginnen of eindigen in het vervoergebied en zijn maximaal 27,5 km. Valys verzorgt de langere ritten.

De looptijd van het nieuwe contract is twee jaar, met twee keer de optie van een jaar verlenging. (foto: Munckhof)
Pin It
Bekeken: 2830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/