Volgens GGZ Noord-Holland-Noord neemt het aantal tieners met soms levensgevaarlijke eetstoornissen schrikbarend toe. Waar normaal hooguit een of twee nieuwe aanmeldingen per maand binnen komen, ligt dat aantal de afgelopen twee maanden al op in totaal twaalf in plaats van vier. Ook de heftigheid en impact van de meldingen neemt toe, zo laat de GGZ weten. De spoedteams hebben amper voldoende capaciteit om het te kunnen bolwerken.

De toestroom in deze tijd van het jaar is bijzonder; of er een verband is met de coronabeperkingen is niet duidelijk, maar wordt wel aannemelijk geacht
Om in deze lastige tijd toch hulp te kunnen bieden, heeft GGZ NHN op de website een aantal gratis zelfhulpmodules geplaatst.

De online trainingen behandelen onder meer eenzaamheid, verwarring, slaapgebrek, piekeren en somberheid. Ook worden adviezen aangeboden onder meer thuiswerken, gezond eten, bewegen, ontspannen en het in kaart brengen van problemen.
Pin It
Bekeken: 2249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/