Er komt mogelijk beter bereik voor de mobiele telefoons in de Schoorlse Duinen en op het strand en op zee bij Schoorl en Hargen. De bestaande zendmast op het grote parkeerterrein in Hargen aan Zee wordt in het najaar vervangen. De gemeente Bergen heeft daar een omgevingsvergunning voor verleend. Volgens de gemeente is de signaaldekking voor mobiele telefoons daarna een stuk beter.

Bij Hargen aan Zee komt een nieuwe zendmast van 40 meter hoog. Wethouder Valkering verwacht dat de ontvangst niet alleen voor bezoekers verbetert, maar ook voor de hulpdiensten: “Met de bosbranden in het Schoorlse duingebied nog steeds vers in het geheugen, is het college blij met de verbeterde bereikbaarheid en daarmee de veiligheid in het natuurgebied.”

De nieuwe zendmast past binnen het geldende bestemmingsplan Duingebied en ook de welstandscommissie heeft een positief advies afgegeven. Het college heeft daarom de aangevraagde omgevingsvergunning verleend. Belanghebbenden kunnen nog bezwaar maken.

Pin It
Bekeken: 1736x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/