Duinstreek Centraal


Om de verlengde corona-lockdown een beetje draaglijker te maken heeft kunstenares en Artiance docente Esther Koeman een teken- en schilderwedstrijd opgezet. De inzendingen worden geëxposeerd in een kunstkamer bij Galerie Klein Zwitserland in Schoorl en ook online. Bovendien maken deelnemers vanaf 21 jaar kans op een teken- en schilderles van Ester bij Artiance en zijn er voor jongere deelnemers leuke verrassingen.

Op dit moment is het nog niet eens zoals in het geschilderde 'Cafe Corona', maar mede door de komst van vaccins komt het einde van de coronaperiode heel langzaam in zicht. Ester kijkt dan ook graag vooruit en is benieuwd hoe creatievelingen de toekomst zien als het normale leven weer wordt opgepakt. De Alkmaarse vraagt creatievelingen om dit te laten zien op een stuk stevig karton van 10 bij 15 centimeter.

De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar, deelname is gratis. Kunstwerkjes kunnen tot en met 12 februari worden ingezonden. Meer informatie is te vinden op estherkoeman.com/bijonsindebuurt.html. (afbeelding: Jaap Piet)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl