Duinstreek Centraal


Na twintig jaar opent de Egmondse huisartsenpraktijk De Karmel van huisartsen Van Geldern en Smits opnieuw een vestiging in Egmond-Binnen. Vanaf maart start de praktijk in het schoolgebouw aan de Herenweg in Egmond-Binnen waar ook basisschool De Windhoek en Forte kinderopvang gehuisvest zijn. Ook blijft op deze locatie een fysiotherapiepraktijk bestaan. Fysiotherapie Ronde De Egmonden van Tosca Ronde opent in maart haar nieuwe praktijk. Met de opening van beide praktijken komt een langgekoesterde wens van vele inwoners uit.

“Een noodzakelijke voorziening”, volgens wethouder Valkering. “De gemeente Bergen, maar vooral ook Egmond-Binnen, kampt al een tijd met krimp. Met de terugkeer van een huisarts, het voortbestaan van een fysiotherapiepraktijk en de geplande woningbouw werken we met onze inwoners en de dorpsvereniging aan een levendig en toekomstbestendig dorp.”

Vanaf januari wordt er flink geklust in het pand aan de Herenweg om de praktijk zo snel mogelijk in gebruik te kunnen nemen. Huisartsen en praktijkeigenaren Van Geldern en Smits zijn erg blij om hun nieuwe praktijk te kunnen openen in Egmond-Binnen: “We kijken er met veel plezier naar uit om onze vestiging aan de Herenweg 72B te openen en onze patiënten ook daar te kunnen verwelkomen. De vestiging in Egmond aan den Hoef blijft gewoon bestaan.”

De gemeente verleent binnenkort een ontheffing van het bestemmingsplan, die nodig is om de zorgverleners hier te kunnen vestigen.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl