Duinstreek Centraal


Bij het Drieluik met vishandel, slager, kaaswinkel en bakker aan de Jan Oldenburglaan in Bergen is dinsdagochtend rond 7:30 uur een leverancier van bakker Mol zwaar toegetakeld door de bovenbuurman. De 41-jarige bovenbuurman stoort zich al langere tijd aan geluidsoverlast in de vroege ochtenduren door bevoorrading van leveranciers van de winkels.

Het conflict escaleerde al eens in november, toen de bovenbuurman ten strijde trok met emmers water die over de ondernemers werd gekieperd. Na interventie van de wijkagent was het een tijdje rustig, tot dinsdagochtend.

Volgens een getuige werd de leverancier (56) door de bovenbuurman van achteren aangevallen. Toen de leverancier al op de grond lag, ging de bovenbuurman door met slaan en schoppen, waarbij het hoofd niet werd ontzien. Hij raakte twee keer buiten westen. Een medewerkster van de kaaswinkel sprong tussenbeide en wist zo erger te voorkomen.

Het slachtoffer werd bebloed en onder de blauwe plekken meegenomen met de ambulance. Hij heeft onder meer zijn kaak, jukbeen, oogkas en vier ribben gekneusd. Ook liep hij een hersenschudding op heeft hij een snee in zijn oogkas en een scheurtje in een elleboog. Hij kon het ziekenhuis in de loop van dinsdag verlaten. Herstel zal minimaal enkele weken duren.

De aanvaller werd aangehouden en ging mee naar het politiebureau.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl