Ondanks de strenge lockdown grijpt het coronavirus nog steeds om zich heen. Ook in de regio Noord-Holland Noord loopt het aantal besmettingen snel op. In de gemeente Alkmaar zijn de meeste besmettingen geregistreerd.

In de periode van 9 tot en met 22 december telt de gemeente Alkmaar 679 besmettingen. Twee mensen liggen momenteel het ziekenhuis. Vier mensen zijn overleden aan het virus.

In Heerhugowaard werden er 526 besmettingen gemeld en drie ziekenhuisopnames. Twee mensen overleden in deze periode aan het virus. In Heiloo zijn er 134 nieuwe besmettingen geconstateerd, maar ziekenhuisopnames en sterfgevallen bleven uit.

Castricum heeft er deze periode 255 nieuwe besmettingen bijgekregen. In de gemeente zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames gemeld. Er is één persoon overleden aan het virus.

In Langedijk zijn er 238 positieve testen gemeld. In de gemeente zijn geen sterfgevallen. Wel werd een coronapatiënt opgenomen in het ziekenhuis.

In Bergen zijn deze periode 154 nieuwe besmettingen geconstateerd. Eén persoon is overleden. Er zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames.

Het verder afschalen van de planbare zorg heeft op dit moment geen effect voor de patiënten van Noordwest Ziekenhuisgroep. Daar is die zorg al gedeeltelijk afgeschaald. Acute zorg, semi-spoedzorg en oncologische zorg gaat vooralsnog door, laat het ziekenhuis weten.

Ook de poliklinieken van Noordwest zijn open en afspraken gaan zoveel mogelijk door. Voor een deel van de consulten wordt gebruik gemaakt van videobellen of de afspraak wordt omgezet naar een telefonisch consult.
Pin It
Bekeken: 1948x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/