Woningcorporatie Kennemer Wonen zegt de huurders en BUCH-gemeenten toe dat de komende jaren minimaal 95% van al het woningbezit bestemd blijft voor de sociale huur. Minimaal 80% van alle woningen houdt een lagere huur dan 663 euro per maand. 65% blijft zelfs onder de 619 euro. Er komen binnen vier jaar minstens 250 nieuwe woningen bij.

Dat zijn de belangrijkste prestaties die de woningcorporatie heeft afgesproken voor de komende vier jaar met de huurdersorganisaties en de BUCH-gemeenten, waaronder Bergen. Bovendien neemt Kennemer Wonen zich voor veel aandacht te geven aan leefbaarheid, en de huurdersorganisaties daarbij een actieve rol te geven. Met woon- en zorginstanties wil Kennemer Wonen optimaal samenwerken.

Kennemer Wonen gaat ook inzetten op minder energieverbruik en lagere energielasten voor de huurders. In 2024 moeten 6400 huurwoningen zijn voorzien van zonnepanelen. De eerste 1000 woningen in Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo krijgen ze al in 2021.

De huurdersorganisaties zijn tevreden. Ze wilden meer huurwoningen en aandacht voor woonlasten. Ook is de actieve rol van de huurdersorganisaties vastgelegd in de prestatieafspraken.

De nieuwe directeur-bestuurder Krista Walter van Kennemer Wonen noemt het een succesvol proces in een lastige tijd. “Na mijn start in oktober bij Kennemer Wonen stapte ik op een rijdende trein. En die ging op de digitale snelweg best heel snel. Ik vind het een mooi resultaat in deze bijzondere periode, nu samenwerking belangrijker is dan ooit.”
Pin It
Bekeken: 1379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/