Leerlingen uit eindexamenklassen van middelbare scholen krijgen ontheffing voor de tijdelijke lockdown van scholen. Waar bij diverse scholen ontevredenheid klinkt over het nadrukkelijke verzoek om fysiek les te geven, is de Adriaan Roland Holstschool in Bergen juist positief. "Als Vrije School staan we voor verbinding en zijn we blij met de ruimte die voor examenklassen wordt geboden", laat de schoolleiding via mediapartner NH Nieuws weten.

Het kabinet stelt dat het de 'nadrukkelijke bedoeling' is om examenklassen fysiek les te geven. Wel kondigde onderwijsminister Arie Slob aanpassingen aan voor de examens. Zo komen er twee blokken waarin alle examens worden gegeven. Leerlingen mogen zelfs kiezen welk blok ze nemen. Bovendien krijgen alle examinanten een tweede herkansingsmogelijkheid. (foto: Pexels / Cottonbro)
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/