Er komt rond oud en nieuw cameratoezicht op zowel het Pompplein in Egmond aan Zee als het Roode Leeuwplein in Schoorl. Dat heeft waarnemend burgemeester Peter Rehwinkel van de gemeente Bergen aangekondigd in een officiële bekendmaking. De camera's staan er van 29 december tot en met 1 januari.

Volgens Rehwinkel is dit nodig om de openbare orde en veiligheid te handhaven.Als motivatie verwijst de burgemeester naar eerdere jaarwisselingen. Toen deden zich daar ernstige ongeregeldheden voor.  Bovendien wijst Rehwinkel erop dat het plein in Schoorl grenst aan natuurgebied van Staatsbosbeheer, waardoor een reëel risico op natuurbrand aanwezig is.

Rehwinkel ziet de camera’s als een van de noodzakelijke maatregelen om in Schoorl en Egmond de openbare orde en veiligheid te handhaven.
Pin It
Bekeken: 1700x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/