Nederland heeft een verbod op categorie F3 en F4 vuurwerk, maar deze jaarwisseling is ook F2-vuurwerk verboden. Gemeente Bergen dringt erop aan om verboden vuurwerk niet onveilig in huis te houden, maar vrijwillig in te leveren. Dat kan bij Stadswerk072 in Alkmaar.

De eerste inzameling was vrijdag, maar ook op 12, 18 en 19 december kan verboden vuurwerk nog ingeleverd worden bij Stadswerk072 aan de Herculesstraat 71. Een gespecialiseerd bedrijf zal weer klaarstaan, op vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur en op de zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur, om het vuurwerk in ontvangst te nemen en af te voeren.

Doel van het aanvullende verbod is om hulpverleners, die het veelal al druk genoeg hebben in deze tijd, enigszins te ontlasten. Alleen klein F1-vuurwerk is toegestaan, zoals het hele jaar lang, voor iedereen vanaf 12 jaar. (foto: NH Nieuws)
Pin It
Bekeken: 1609x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/