Duinstreek Centraal


Het familiedrama 'DNA' gaat over Neige, een gescheiden moeder van drie kinderen, die in een in een verlaten zomers Parijs haar Algerijnse grootvader Emir bezoekt. Emir woont in een bejaardentehuis. Hij heeft haar als kind beschermd tegen haar moeilijke thuissituatie en wanneer hij sterft, leidt dit tot spanningen binnen de familie. Gelukkig kan ze rekenen op de steun en humor van haar ex François en is ze meer dan ooit vastberaden om haar DNA beter te leren kennen. Nieuwe film van en met Maïwenn, en verdere rollen voor o.a. Louis Garrell en Fanny Ardant. Een prikkelend, ontroerend en bij vlagen hilarisch familiedrama. De film draait op vrijdag 18 december om 20:00 uur. Meer info op cinebergen.nl

Overige films bij Filmtheater Cinebergen vrijdag 11 december t/m vrijdag 18 december

On the Rocks

VS, komedie, Engels/ NL ondertiteld

In deze heerlijke komedie van Sofia Coppola (Lost in Translation) verdenkt een jonge moeder haar man van vreemdgaan, waarna zij besluit hem door de hele stad te achtervolgen met hulp van haar charismatische vader (Bill Murray).

vr 11 - 14:30

Kom hier dat ik u kus

Nederland, drama, NL gesproken

In hun fictiedebuut bewijst het regisseursduo Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden zich opnieuw met de verfilming van Griet Op de Beecks gelijknamige bekroonde roman Kom hier dat ik u kus. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid.

vr 11 - 20:00 | zo 13 - 20:00 | wo 16 - 14:30 | vr 18 - 14:30

De Vogelwachter

Nederland, drama/ komedie, Nederlands/ Engels/ NL ondertiteld

Freek de Jonge speelt in deze tragikomedie een vogelwachter die al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland woont. Hij trekt op geheel eigen wijze ten strijde als men zijn post wil opheffen. Geschreven en geregisseerd door romanschrijfster en theatermaakster Threes Anna.

za 12 - 16:30 | ma 14 - 14:30

Goodfellas (30th Anniversary)

VS, misdaad, Engels/ NL ondertiteld

Het klassieke meesterlijke gangsterepos Goodfellas van Martin Scorsese in een gerestaureerde versie opnieuw te bewonderen. Met hoofdrollen voor Robert de Niro, Joe Pesci en Ray Liotta.

za 12 - 20:30

The Singing Club

Verenigd Koninkrijk, komedie/ drama, Engels/ NL ondertiteld

Hartverwarmende film van de regisseur van The Full Monty. Terwijl hun partners op missie zijn in Afghanistan, vormen hun vrouwen thuis een koor met sensationeel succes. Met een prachtrol van Kristin Scott Thomas.

zo 13 - 11:00 | ma 14 - 20:00 | do 17 - 14:30

Rifkin’s Festival

VS, romantiek/ komedie, Engels/ NL ondertiteld

De nieuwe Woody Allen is een heerlijke romantische komedie die met humor de liefde viert. Onwerkelijke situaties met verhalen over liefde en hartzeer brengen een liefdevol eerbetoon aan de altijd transformerende kracht van film.

zo 13 - 15:30 | di 15 - 14:30

Katherine Jenkins: Christmas Spectacular from the Royal Albert Hall

Verenigd Koninkrijk, musical/ muziek, Engels/ NL ondertiteld

Superster in de klassieke muziek Katherine Jenkins komt met een magische en unieke kerstmusical, die het publiek over de hele wereld in een feeststemming zal brengen.

wo 16 - 20:00

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); cinebergen.nl

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl