Duinstreek Centraal


Maandag 21 december organiseren de buurtsportcoaches van Holland Sport in samenwerking met Jongerenwerk Bergen de eerste editie van ‘Game ON Bergen’. Deze aftrap is gebaseerd op het populaire spel Fortnite, maar dan met echte obstakels, laserguns, battles en respawn plekken. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar strijden tegen elkaar met laserguns. Het vindt plaats in de bossen van Bergen, bij Scouting de Heerlijkheid.

“Om zo veel mogelijk kinderen in beweging te krijgen moet je soms nieuwe dingen bedenken en organiseren om het interessant voor ze te maken. Door een populaire game live te laten uitvoeren zullen ze heerlijk in actie zijn zonder dat het voelt als ‘sporten’,” aldus Eefke de Vos, buurtsportcoach van Bergen. “Bij het jongerenwerk vinden wij het belangrijk dat jongeren in beweging zijn. Daarom willen wij door middel van deze activiteit jongeren achter hun spelcomputer vandaan trekken om hun fantasiewereld in werkelijkheid te beleven,” aldus de Bergense jongerenwerker Dimitri van den Berg. Kinderen krijgen ook de mogelijkheid om onder professionele begeleiding kennis te maken met Fortnite.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dat kan vanaf maandag 7 december via sportenbewegeninbergen.nl.  Deelnamekosten bedragen € 2,50 p.p.. Betaling geschiedt digitaal. I.v.m. de geldende coronamaatregelen mogen ouders/ verzorgers niet blijven kijken. Er is een duidelijke breng- en haallocatie bij de parkeerplaats Eeuwigelaan 1861.

Meer informatie bij de buurtsportcoaches van Bergen: Eefke de Vos, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-14418529 en Elles Kraakman, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29319401.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl