Duinstreek Centraal


Het ziet er goed uit voor de filmvoorstellingen van Filmhuis Schoorl komende week in De Blinkerd in Schoorl. Filmhuis Schoorl vertoont er wekelijks op vrijdag twee films. Vrijdag is het om 15:00 uur de beurt aan ‘De Brief voor Sinterklaas‘ en om 20:00 uur aan ‘Gooische Vrouwen‘. Een tip is de actie 'Neem iemand mee en betaal 15 euro voor twee'.

vr 4 december | 15:00 uur
‘De Brief voor Sinterklaas‘

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een enorm probleem. Er zijn veel te weinig Pieten! Sinterklaas maakt zich hierover grote zorgen. Op advies van zijn jongste Piet besluit hij ten einde raad een auditiedag te organiseren. Een officiële ‘Pietendag’ waarbij nieuwe kandidaten kunnen laten zien of ze geschikt zijn als nieuwe Piet. Sem die vaak gepest wordt, ziet dit helemaal zitten en schrijft een brief aan de Sint om auditie te doen. Als hij een stoere, sterke Piet is dan zullen zijn pesters hem vast niet meer lastig vallen. Gaat het hem lukken? Of wordt zijn plan gesaboteerd? Een heerlijke familiefilm met misschien een happy end….
Nederland, 2019, 81 minuten, regie: Lucio Messercola, met: Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond en Roel Dirven, genre:

vr 4 december| 20:00 uur
‘Gooische Vrouwen‘

Nederlandse kaskraker met heerlijke, herkenbare humor.Bekend van de tv-serie en in deze eerste van twee bioscoopfilms verder uitvergroot. In ‘t Gooi verlopen de levens van vier society vriendinnen alles behalve soepel. Bij de een gaat de echtgenoot vreemd, bij de ander vertrekken dochter en kleinzoon naar een ver buitenland. De derde is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en zo heeft iedereen huiselijke of andere problemen… De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.
Nederland, 2011, 105 minuten, regie: Will Koopman, met: Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Susan Visser, genre: komedie

Kaarten à 10 euro via filmhuisschoorl.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl