Wethouder Erik Bekkering van Bergen heeft zijn dochters ingezet als modellen bij de campagne AAN. Deze voorlichtingscampagne van de rijksoverheid roept fietsers op om te zorgen voor goede verlichting op de fiets.

Bekkering is ambassadeur verkeersveiligheid voor de regio Noord-Holland Noord. Hij vraagt samen met zijn dochters aandacht voor goede fietsverlichting. "Het is zo belangrijk goed zichtbaar te zijn in het donker. Fietsers zijn kwetsbaar in het verkeer. Daarom is fietsverlichting een must, voor jong en oud. Dus doe je licht aan en laat je zien!"

De wethouder wil dat iedereen weet dat goede verlichting ervoor zorgt dat het risico om te worden aangereden met 20% afneemt. Op komveiligthuis.nl/fietsverlichting is meer informatie te vinden over de campagne AAN.
Pin It
Bekeken: 2126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/