Duinstreek Centraal


Rifkin’s Festival, de nieuwste film van Woody Allen vermengt onwerkelijke situaties met verhalen over liefde en hartzeer en brengt een liefdevol eerbetoon aan de altijd transformerende kracht van film. Wanneer een echtpaar het Filmfestival van San Sebastian bezoekt, laat het stel zich meevoeren door de magie van het evenement, de charme van Spanje en de fantasie van de films.Terwijl de echtgenote een affaire heeft met een succesvolle Franse regisseur, wordt de man verliefd op een prachtige Spaanse vrouw uit de streek. Een heerlijke romantische komedie. De film draait op donderdag 3 december om 20:00 uur. Meer info op cinebergen.nl

Overige films bij Filmtheater Cinebergen vrijdag 27 november t/m vrijdag 4 december

The Singing Club

Verenigd Koninkrijk, komedie/ drama, Engels/ NL ondertiteld

Hartverwarmende film van de regisseur van The Full Monty. Terwijl hun partners op missie zijn in Afghanistan, vormen hun vrouwen thuis een koor met sensationeel succes. Met een prachtrol van Kristin Scott Thomas.

vr 27 - 14:30, za 28 - 20:30

Police

Frankrijk/ België, drama/ misdaad, Frans/ NL ondertiteld

Drie Parijse agenten komen voor een dilemma te staan als zij een asielzoeker voor uitzetting naar het vliegveld moeten begeleiden. Sterke nieuwe film van Anne Fontaine verteld vanuit de verschillende perspectieven van de drie die zich allen op een keerpunt in hun leven bevinden. Met puik acteren van sterren als Virginie Efira (Le Grand Bain), Omar Sy (Intouchables) en Grégory Gadebois (J’accuse).

vr 27 - 20:00, ma 30 - 20:00, wo 02 - 20:00

Mank

VS, biografie/ drama, Engels/ NL ondertiteld

In David Finchers (The Social Network, Gone Girl) langverwachte, nieuwe film Mank krijgen scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz ('Mank') en Orson Welles het flink met elkaar aan de stok over het script van wat uiteindelijk de meest beroemde film aller tijden zou worden, Citizen Kane. Prachtige hoofdrollen van Gary Oldman en Tom Burke als respectievelijk Mank en Welles.

za 28 - 16:30, zo 29 - 20:00

De Grote Sinterklaasfilm

Nederland, familie, NL gesproken

De enige echte Sinterklaas en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Er is een groot probleem, want het kasteel van Sinterklaas lijkt op instorten te staan. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen!

zo 29 - 11:00

Gunda (IDFA Extended)
Noorwegen/ VS, documentaire, Engels/ NL ondertiteld

Met Gunda vervult regisseur Victor Kossakovsky een langgekoesterde wens: een film maken over varkens. Zonder commentaar of aanzwellende muziek, maar wel met als doel mensen empathie en ontzag voor dieren bij te brengen.

zo 29 - 15:30

De Vogelwachter

Nederland, drama/ komedie, Nederlands/ Engels/ NL ondertiteld

Freek de Jonge speelt in deze tragikomedie een vogelwachter die al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland woont. Hij trekt op geheel eigen wijze ten strijde als men zijn post wil opheffen. Geschreven en geregisseerd door romanschrijfster en theatermaakster Threes Anna.

ma 30 - 14:30

Made in Italy

Verenigd Koninkrijk/ Italië, drama/ komedie/ romantiek, Engels/ Italiaans/ NL ondertiteld

In deze hartverwarmende komedie reizen de eigenzinnige kunstenaar Robert en zijn van hem vervreemde zoon Jack naar Italië om het huis van hun overleden echtgenote en moeder te verkopen. Terwijl zij het huis in volle glorie herstellen, werken vader en zoon aan hun relatie. Met Liam Neeson en zoon Michaél Richardson in de hoofdrollen.

di 01 - 14:30

White Cube

Nederland, documentaire, Engels/ Frans/ Lingala/ NL ondertiteld

Nieuwe film van kunstenaar Renzo Martens toont de relatie tussen westerse kunstmusea en het geweld van het plantagesysteem in Congo. Als Martens door Tate Modern in Londen wordt uitgenodigd, ziet hij overal Unilever logo’s. Het startpunt van White Cube.

di 01 - 20:00

The Mole Agent (IDFA Extended)
Chili/ VS/ Duitsland/ Nederland/ Spanje, documentaire, Spaans/ NL ondertiteld

In deze mix van spionagefilm en observerende documentaire gaat de 83-jarige Sergio undercover in een bejaardentehuis. Wat begint als een droogkomisch detectiveverhaal, biedt gaandeweg een intieme blik op affectie en eenzaamheid op hoge leeftijd.

wo 02 - 14:30

On the Rocks

VS, komedie, Engels/ NL ondertiteld

In deze heerlijke komedie van Sofia Coppola (Lost in Translation) verdenkt een jonge moeder haar man van vreemdgaan, waarna zij besluit hem door de hele stad te achtervolgen met hulp van haar charismatische vader (Bill Murray).

do 03 - 14:30


Silence of the Tides (IDFA Extended)

Nederland, documentaire, Engels/ NL ondertiteld

Silence of the Tides is een intens cinematografisch portret van Pieter-Rim de Kroon, waarin de continue ‘ademhaling’ van het Waddengebied centraal staat. Een film over getijden, steeds terugkerende cycli en contrasten.

vr 04 - 14:30

The Perfect Candidate

Saoedi-Arabië, drama, Arabisch/ Engels/ NL ondertiteld

In dit liefdevolle familiedrama van Haifaa Al Mansour verrast de jonge arts Maryam vriend en vijand door zich verkiesbaar te stellen als gemeenteraadslid in Saoedi-Arabië.

vr 04 - 20:00

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); www.cinebergen.nl

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl