De Schoordammerbrug en Kanaalweg (N504) in Schoorldam is van maandag 23 november tot en met zaterdag 28 november tussen 20.00 en 5.00 uur in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer. Voetgangers en fietsers kunnen er wel langs. De provincie Noord-Holland herstelt dan de overgang van het brugdek op de weg. Dat moet ervoor zorgen dat het geluid van verkeer dat over de Schoorldammerbrug rijdt afneemt.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer in de avonden en nachten omgeleid via Alkmaar. Tussen 5.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds is de weg open. Bediening van de brug voor de scheepvaart is tijdens het herstelwerk niet mogelijk. Wel kan er onder de brug door worden gevaren met een maximale doorvaarthoogte van 2,7 meter.

De werkzaamheden aan de brug zijn afhankelijk van het weer. De provincie houdt daarom rekening met een extra (reserve) week van 28 november tot en met 5 december. Indien nodig wordt deze week gebruikt om de werkzaamheden af te ronden. Ook dan wordt er tussen 20.00 en 5.00 uur gewerkt.

Met vragen of klachten kunnen (vaar)weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1576x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/