Zaterdagochtend is in Bergen een grote zoektocht opgestart om de sinds woensdagmiddag vermiste Xiao Li de Waard uit Heerhugowaard te vinden. De groep mensen die het duingebied uitkamt bestaat onder andere uit agenten, het Veteranen Search Team, de boswachter en leden van de reddingsbrigade. De uitvalsbasis was de voor de gelegenheid afgesloten parkeerplaats aan de Woudweg.

Xiao Li de Waard ging woensdag rond 15:00 uur van huis in Heerhugowaard en sindsdien is niets meer van haar vernomen. Er wordt met name in de omgeving van Bergen gezocht omdat ze daar tot twee weken terug nog met haar gezin woonde. In juni was ze ook een keer zoek en verbleef ze ergens in een schuur in Bergen.

"Haar zusje heeft haar weg zien gaan. Ze is zonder telefoon, pas of OV-chipkaart vertrokken en wij maken ons veel zorgen", vertelde de moeder van Xiao Li vrijdag aan Duinstreek Centraal. "De politie heeft donderdag al uitgebreid gezocht en neemt deze zaak erg serieus". Een Burgernet-bericht gaf aan dat Xiao Li terecht was, maar dat bleek niet zo te zijn. Vrijdag is opnieuw gezocht, ook weer met de helikopter.

Xiao Li is van Chinese afkomst en heeft half lang zwart haar, mogelijk in een staart. Ze is tenger en 1,60m lang. Ze heeft een bril met een goudkleurig rond montuur en was toen ze wegging gekleed in een zwarte jas met rode ritsen, een capuchon en een bontkraag. Verder droeg ze een donkerblauwe trui met de witte letters "Superdry", een zwarte joggingbroek met twee witte strepen over de zijkanten en zwarte sneakers met witte zool van het merk Fila.

Wie meer weet over deze vermissing wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070 of het tipformulier in te vullen op politie.nl.
Pin It
Bekeken: 1891x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/