Xiao Li de Waard uit Heerhugowaard is sinds woensdag vermist. Het 19-jarige meisje vertrok woensdag 15:00 uur zonder iets te zeggen van huis en sindsdien is niets meer van haar vernomen. "Haar zusje heeft haar weg zien gaan. Ze is zonder telefoon, pas of OV-chipkaart vertrokken en wij maken ons veel zorgen", vertelt de moeder van Xiao Li. "Helikopter en politie hebben al gezocht en nemen deze zaak erg serieus."

Er ontstond er verwarring door Burgernet-berichten op donderdagavond voor de omgeving Bergen. Hierin werd het signalement van Xiao Li vermeld, en later dat het meisje weer terecht was. Maar dat is dus niet zo.

"Ze heeft in Bergen gewoond, vandaar de Burgernet-berichten daar. We zijn veertien dagen geleden naar Heerhugowaard gegaan", legt de moeder uit. "Vrienden hebben haar niet gezien. De politie zoekt vandaag opnieuw, ook weer met de helikopter. Gisteren was al in de duinen en op het strand gezocht. Morgen gaan we met 80 tot 100 man het duingebied in."

"Xiao Li is een keer eerder weggegaan en toen verbleef ze in een schuur in Bergen. Misschien dat mensen in Heerhugowaard en Bergen in hun schuur willen kijken of ze daar is", hoopt de bezorgde moeder, die van tevoren deze niet heeft gemerkt of er wellicht iets speelde bij haar dochter.

Xiao Li is van Chinese afkomst en heeft half lang zwart haar, mogelijk in een staart. Ze is tenger en 1,60m lang. Ze heeft bril met een goudkleurig rond montuur en was toen ze wegging gekleed in een zwarte jas met rode ritsen, een capuchon en een bontkraag. Verder droeg ze een donkerblauwe trui met de witte letters "Superdry", een zwarte joggingbroek met twee witte strepen over de zijkanten en zwarte sneakers met witte zool van het merk Fila.

Wie meer weet over deze vermissing wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070 of het tipformulier in te vullen op politie.nl.
Pin It
Bekeken: 2932x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/