Duinstreek Centraal


De finale en de uitreiking van de NHN Business Awards gaan dit jaar door, maar vanwege corona zonder galadiner. Het evenement vindt donderdag 26 november plaats van 20:00 tot 22:00 uur in Cool te Heerhugowaard en zal live via NHNext.nl worden uitgezonden. Al het lekkers gereserveerd voor het galadiner zal in 100 pakketten geschonken worden aan de Voedselbank regio Alkmaar.

Voor wie het nog niet wist: de drie genomineerden voor de MKB Klein Award zijn online babyluiershop BambooBaby in Zwaagdijk, Bubalou die vanuit Alkmaar outdoor meubelen verkoopt en De Jongens uit Schoorl, een  evenementen- en uitjesbureau in Schoorl.

In de categorie MKB Midden maken kans marketingbureau Bambuu BV met vestigingen in Purmerend en Schagen, bio-winkel Ekoplaza met diverse vestigingen in regio Alkmaar en het Schoorlse Hotel-Restaurant Merlet.

Onder de grootbedrijven zijn genomineerd profvoetbalclub AZ Alkmaar-Zaanstreek, maatschappelijk betrokken facilitair dienstverlener Breedweer in Uitgeest en sociaal uitzendbureau WerkSaam Westfriesland in Hoorn.

De Thema Award gaat dit jaar naar een familiebedrijf. Dat wordt de innovatieve teler Tesselaar Freesia in Heerhugowaard De Noord, de Alkmaarse Schuurman Groep die zich vooral focust op handel en diensten in elektro maar ook keukens, óf het maatschappelijk betrokken Bouwbedrijf M.J de Nijs en Zonen B.V. in Warmenhuizen.

Het lekkers voor het galadiner wordt in pakketten aan de Voedselbank regio Alkmaar gedoneerd. Zo kunnen dit jaar 100 gezinnen die het krap hebben genieten van een heerlijk diner thuis.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl