Duinstreek Centraal


Galerie De Kapberg in Egmond aan den Hoef wil van 22 januari t/m 14 februari 2021 een ‘Egmonders Expositie’ organiseren met als thema deze bizarre tijden van Corona. Wat heeft dit jaar voor de creativiteit en de kunst betekend? Heeft isolatie en zelfquarantaine effect gehad op het werk dat mensen maken? En zo ja, waar uit zich dat in? En heeft het effect op de kunst van na de pandemie? De galerie roept exposanten op hierover na te denken, en speciaal voor deze expositie, dit thema te verwerken in een creatief werkstuk.

Op deze speciale expositie zijn alle creatieve uitingen welkom: tekeningen, aquarellen, schilderijen, collages, ruimtelijk werk en foto’s. Het is mooi als je iets nieuws kunt creëren dat aansluit op het thema, maar ouder werk dat het gevoel weergeeft mag natuurlijk ook. Kunst is uiteraard ook vrijheid, en vrijheid staat lijnrecht tegenover isolatie en quarantaine, dus als je wel mee wilt doen aan de Egmonders Expositie, maar je niet wilt conformeren aan het thema, mag dat ook, mits het iets met de Egmonden te maken heeft.

Het hangt van de hoeveelheid deelnemers af hoeveel werken een ieder kan inleveren, de enige rotsvaste eis die De Kapberg stelt is dat het ‘hangklaar’ wordt aangeleverd. Na sluiting van de inschrijfdatum neemt een medewerker van de galerie contact op voor het bespreken van details.

Wie wil meedoen, kan een deelnameformulier ophalen bij Galerie De Kapberg, Slotweg 17 in Egmond aan den Hoef. Per deelnemer rekent de galerie 10 euro als bijdrage in de onkosten. Bij verkoop van werk wordt eenderde ingehouden als provisie.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl