Duinstreek Centraal


In het Vredeskerkje van Bergen aan Zee start in oktober een nieuwe serie concerten. Alle concerten zijn volgens de bekende richtlijnen en worden twee keer gegeven, om 17.00 en 19.30 uur.

Op 10 oktober trappen de singer songwriters Sterre Weldring en Raoul Michel af met hun lied β€˜Het water komt’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Rutger Bregman. De videoclip is in het Vredeskerkje opgenomen.

Sterre Weldring is een 22-jarige folk/pop singer-songwriter uit Alkmaar. Ze speelde acht jaar accordeon, totdat Jake Bugg in haar leven kwam, een Britse singer-songwriter die precies deed wat ze wilde doen: mensen in beweging brengen met muziek. Ze vroeg om een ​​gitaar voor haar verjaardag, leerde zichzelf spelen en begon liedjes te schrijven. Bij Raoul Michel was het de ontdekking van de songs van Maarten van Roozendaal die zijn teksten diepgang gaven. Daarin neemt hij geen blad voor de mond en staan gevoel en eerlijkheid centraal.

Weldring en Michel spelen ook hun eigen stukken en een deel samen. Toegang € 10,-. Alle 34 kaarten per optreden kunnen alleen vooraf gereserveerd worden. Meer info op kunstgetij.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Duinstreek Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@duinstreekcentraal.nl